Marco Roelofs

WORDS & MUSIC

THEATERMAKER EN ACTEUR

Heideroosjes promofoto's voor de theater tour "Manie Manie"In 2005 besluit Marco zich creatief te verbreden en doet toelatingsexamen voor de kleinkunstacademie. Daar ontwikkelt hij zich als theatermaker en acteur.

Zo is Marco te zien in de musical ‘Scrooge’ (met John Leddy in de hoofdrol).

Ook ontwikkelt hij met de Heideroosjes een theatershow waarbij niet de muziek maar cabaretske-teksten de hoofdrol spelen. De regie van deze voorstelling (die in bijna 100 theaters opgevoerd wordt) is in handen van Minou Bosua (De Bloeiende Maagden) en Martin van Waardenberg (Waardenberg & De Jong).

In 2012 start Marco met met zijn eerste solo-theatertour. Deze mengeling van cabaret en kleine liedjes draagt dezelfde titel als zijn eerste boek; KAAL. De tournee verloopt succesvol, krijgt daardoor een reprise en trekt door ruim 60 steden in Nederland en België. In 2014 volgt een tweede avondvullende voorstelling genaamd ‘RAMKOERS’. Dagblad De Limburger geeft deze maatschappijkritische verzameling verhalen en liedjes 4 van de 5 sterren. Dagblad Trouw spreekt van een ‘mooie verhalen’ en een innemende podiumpersoonlijkheid.
 

Zie ook: