Marco Roelofs

WORDS & MUSIC

Aftermovie Crammerock 2023

30 december, 2023 (20:10)

De Vlaamse pers steekt veren in de Heideroosjes:

De Morgen zegt “De Nederlanders veroverden nieuwe fans…. Mooie boodschap. Mooie band”

Nieuwsblad.be noemt Heideroosjes “de beste onenightstand”

Humo “…Heideroosjes bracht Crammerock naar kolkende moshpit”

Dansende Berensterke set en een pak energie”

Vlaamse media lovend over Heideroosjes @ Lokerse Feesten 2022

12 augustus, 2022 (14:27)

Geheel onverwacht maakten Heideroosjes een invalbeurt op de Lokerse Feesten (B) waar Bad Religion verstek moest laten gaan. Na 3 jaar niet optreden hebben we een goede klus geklaard, aldus de Vlaamse media. De grote krant Nieuwsblad zag “een koevoet op je knieschijven” van een band die “punkrock waardig ouder laat worden. Zonder het vuur van de jeugd af te geven en tegelijk zonder de zatte nonkel op het feest te zijn”.

De 4-uit-5 sterren review heeft nog meer mooie worden die je hier kunt lezen: Review Lokerse Feesten Nieuwsblad

De gekende site Dansende Beren schreef “Zelden zagen we zoveel mensen tegelijk crowdsurfen….. wat een feest was dit optreden…. Heideroosjes traden op alsof hun ziel er vanaf hing en ook zanger Marco Roelofs dook met plezier in het publiek”. De hele review vind je hier

Interview Marco & Heideroosjes in De Limburger

4 januari, 2019 (12:03)

Voorpagina DDL 04 jan 2019

Interview De Limburger 04 jan 2019

Heideroosjes keren terug voor 30 jaar concert!

4 november, 2018 (18:31)

In 2019 is het precies dertig jaar geleden dat Marco en zijn vrienden hun band Heideroosjes begonnen. Een mooi moment om heel even terug te keren. De band kondigde één Nederlandse en één Belgische show aan. Binnen 3 minuten (!) was zowel de Melkweg in Amsterdam als de AB in Brussel uitverkocht! Positief overvallen door deze golf van waardering heeft de band besloten om in 2019 nog een paar festivals te spelen. Welke is nog niet bekend maar het zal een select aantal zijn. “De eerste repetitie in bijna zeven jaar is net geweest en de songs zaten nog redelijk in ons systeem” aldus Marco. “Komende maand gaan we warmdraaien want we willen op volle oorlogssterkte aan het front verschijnen in 2019. Ik heb er weer zin in!”

 

Marco presenteert TV show ‘INK MASTER’

4 mei, 2017 (21:54)

Vanaf maandag 15 mei 2017 is Marco wekelijks te zien op TV als presentator van INK MASTER, de zoektocht naar de meest veelzijdige tattoo-artiest van Nederland en België. Samen met juryleden Morrison Schiffmacher en Errol Buwalda test hij tatoeëerders op hun techniek en skills. Een keiharde afvalrace waarbij er uiteindelijk één artiest overblijft die naar huis gaat met de titel ‘Inkmaster 2017’ en een geldbedrag van 20.000 euro. De show is te zien op TV zender SPIKE. Die zit bij iedereen op de kabel, meestal op zender 12 of 13, soms iets verder. Meer info via de website 

instaprofielfoto_jury

Marco met links jurylid Morrison en rechts jurylid Errol

Marco’s levenslessen in Belgische krant

15 maart, 2017 (22:36)

Marco in gesprek met Belgische krant De Standaard

Marco in gesprek met Belgische krant De Standaard

Debuutalbum STAVAST is uit!

15 maart, 2017 (22:28)

Marco’s nieuwe band STAVAST heeft deze week haar debuutalbum uitgebracht bij V2 Records! Uiteraard is het ook online te beluisteren via Spotify en alle andere muziekdiensten. Kies hier je eigen voorkeurskanaal….https://stavast.lnk.to/STAVAST

 

BOZE TONGEN is nieuwe single!

3 maart, 2017 (14:52)

Marco’s band STAVAST heeft haar nieuwe videoclip en single gelanceerd! ‘Boze Tongen’ is de titel en spreekt eigenlijk voor zichzelf.

Check de single!

Dagen dat het beter gaat – STAVAST

2 januari, 2017 (22:22)

Op 01 januari verscheen de eerste single van het nieuwe album van STAVAST, de band waarin Marco als frontman opereert. Het is een opmaat naar de release van het debuutalbum, op 10 maart bij V2 Records. De eerste lyric-video staat inmiddels online. Check ‘m hier:

Nieuwe clip STAVAST heet ‘Als ze komt..’

4 april, 2016 (22:45)

STAVAST, het bandcollectief van Marco heeft een nieuwe clip online gezet. Het is een video voor de song ‘ALS ZE KOMT’ en gaat volgens Marco niet over seks maar wel over iets anders dat verslavend kan werken.