Marco Roelofs

WORDS & MUSIC

Vlaamse media lovend over Heideroosjes @ Lokerse Feesten 2022

12 augustus, 2022 (14:27) | media, nieuws

Geheel onverwacht maakten Heideroosjes een invalbeurt op de Lokerse Feesten (B) waar Bad Religion verstek moest laten gaan. Na 3 jaar niet optreden hebben we een goede klus geklaard, aldus de Vlaamse media. De grote krant Nieuwsblad zag “een koevoet op je knieschijven” van een band die “punkrock waardig ouder laat worden. Zonder het vuur van de jeugd af te geven en tegelijk zonder de zatte nonkel op het feest te zijn”.

De 4-uit-5 sterren review heeft nog meer mooie worden die je hier kunt lezen: Review Lokerse Feesten Nieuwsblad

De gekende site Dansende Beren schreef “Zelden zagen we zoveel mensen tegelijk crowdsurfen….. wat een feest was dit optreden…. Heideroosjes traden op alsof hun ziel er vanaf hing en ook zanger Marco Roelofs dook met plezier in het publiek”. De hele review vind je hier