Marco Roelofs

WORDS & MUSIC

Heideroosjes keren terug voor 30 jaar concert!

4 november, 2018 (18:31) | media, nieuws

In 2019 is het precies dertig jaar geleden dat Marco en zijn vrienden hun band Heideroosjes begonnen. Een mooi moment om heel even terug te keren. De band kondigde één Nederlandse en één Belgische show aan. Binnen 3 minuten (!) was zowel de Melkweg in Amsterdam als de AB in Brussel uitverkocht! Positief overvallen door deze golf van waardering heeft de band besloten om in 2019 nog een paar festivals te spelen. Welke is nog niet bekend maar het zal een select aantal zijn. “De eerste repetitie in bijna zeven jaar is net geweest en de songs zaten nog redelijk in ons systeem” aldus Marco. “Komende maand gaan we warmdraaien want we willen op volle oorlogssterkte aan het front verschijnen in 2019. Ik heb er weer zin in!”