Marco Roelofs

WORDS & MUSIC

STAVAST start crowdfunding voor 1e album!

26 april, 2016 (18:35) | nieuws

Marco’s nieuwe project STAVAST wil een album opnemen! En daarom starten de mannen deze week met een crowdfundactie via www.voordekunst.nl “Het is een hele transparante manier van je doelen verwezenlijken. Je bouwt samen met je supporters aan het kunstwerk dat jij als artiest maakt” aldus Marco. Die overigens een crowdfunder van de oude school genoemd mag worden. Want eind 1991 werd de eerste CD van zijn band Heideroosjes ook mede-gefinancierd door lokale winkeliers uit Horst. “Die zetten we als ware puber maffiosi onder druk door in hun winkel te vragen om een bijdrage. Met de opmerking dat het zéér goed zou zijn voor hun klandizie. Protectie-geld, maar dan anders hahaha!”
STAVAST hoopt het benodigde bedrag binnen een termijn van 6 weken bij elkaar te krijgen. Alle info vind je hier:
voordekunst