Marco Roelofs

WORDS & MUSIC

Marco presenteert Pinkpop 2015!

25 februari, 2015 (20:51) | nieuws

Precies twintig jaar geleden speelde Marco voor het eerst op Pinkpop. Dit jaar jubileert hij, maar dan als presentator van het festival! Hij host het Brand Bier Podium en Stage 4. “Ik zie ernaar uit” zegt Marco. “En uiteraard heb ik zelf ook nog wat favorieten die ik zeker wil zien. Natuurlijk Foo Fighters, Faith No More en Rise Against. Maar ook een mega-act als Pharell Williams wil ik zien. Ik zag hem ooit met de Neptunes en dat was verbazingwekkend goed. Oh en mijn tip; ga zeker ook John Coffey checken!”. Er schijnt ook nog iets te zijn met een cirkel die rond is? “Klopt, ik kondig op Pinkpop mijn jeugdheld Urbanus aan! De man die mijn band Heideroosjes ooit inspireerde tot de groepsnaam. Dat ik hem nu aankondig, op Pinkpop, is inderdaad een bizarre samenkomst”.
Pinkpop vindt plaats op 12,13 en 14 juni. Alle acts vind je op www.pinkpop.nl