Marco Roelofs

WORDS & MUSIC

Video-interview en kuddo’s van Stef Bos

3 december, 2011 (13:50) | media, nieuws

De recensies van het afscheidsalbum van Heideroosjes zijn erg positief. Op de bandwebsite staan een paar quotes uit de verschillende media. Ook Stef Bos, waarvan we het nummer ‘TUSSEN DE LIEFDE EN LEEGTE’ coverden meldde zich. Hij was erg te spreken over de versie die we hadden gemaakt. Stef mailde:
” Wat mij betreft raak. Luisterde in de auto naar de cd en ook ‘Tussen de Liefde…..’ Fijne cd maar was altijd al een liefhebber van jullie muziek
Tijdens het luisteren komt ‘Tussen de Liefde …’ voorbij en begint mijn zoontje te headbangen op zijn stoeltje…. Die heeft dus zijn voorkeur qua versie al uitgesproken… Papa kan het wel vergeten. Wist altijd al dat jullie werk opvoedkundig verantwoord was”
Mooie woorden van een groot tekstdichter!
In onderstaand filmpje praten Fred en ik over het naderende einde van de band.